Izpārdots!
SKU: LIVIKO_019 Kategorija: ,

GREY GOOSE Original

54,90

Nav noliktavā

PRODUKTA APRAKSTS

TILPUMS

SPĒKS

VALSTS/REĢIONS

Grey Goose ir vispāratzīts pasaules garšīgākais degvīns. Tam ir bijuši fenomenāli panākumi ASV – pasaules lielākajā degvīna tirgū. Grey Goose ir viens no pārdotākajiem un ātrāk augošajiem superaugstas klases degvīna zīmoliem pasaulē.

Ekspertam un Grey Goose pagraba meistaram Fransuā Tibo (François Thibault) ir īpaša nozīme Grey Goose degvīna kvalitātei. Tibo kunga pienākums kā pagraba meistara ir uzmanīgi uzraudzīt Grey Goose degvīna ražošanu katrā tās stadijā. Grey Goose degvīna pagatavošana sākas ar 100 % pirmās klases Francijas kviešiem, kas nāk no Bosas apgabala Francijā. Pēc tam notiek piecu posmu destilācijas process, kas garantē degvīna iegūšanu ar līdzsvarotāku, maigāku un izmeklētāku garšu. Pēc tam, Tibo kungam uzmanīgi novērojot procesu, tīrs avotu ūdens, kas dabīgā kārtā tiek filtrēts cauri Šampaņas kaļķakmenim, tiek sajaukts ar spirtu, lai panāktu dzēriena pilnīgo stiprumu un optimālo garšu. Grey Goose, kad to pagaršo, pilnībā atspēko izplatīto viedokli, ka degvīns esot anonīmo alkoholiķu dzēriens.

Tās aromāts ir aptverts ar vieglu salduma noti, kas atgādina degustētājam lielisku franču mandeļu maizīti. Tīro kviešu cēlums arī ir nekļūdīgi atpazīstams. Garša ir pilnīga, viegla un sviestaina, atstāj ilgstošu patīkamu pēcgaršu, kamēr izkūst mutē. Parastā vecā pudele nav piemērota tik īpašiem dzērieniem, līdz ar to Grey Goose tiek attiecīgi prezentēts. Pelēkas zoss siluets ir izgriezts garās matēta stikla pudeles virsmā. Pudelē ir attēloti arī Centrālā masīva kalni, kas atrodas Francijas dienvidos un no kurienes nāk tīrais avotu ūdens, ko izmanto Grey Goose degvīnam. Smagā pudele ir aizkorķēta ar korķi, kas no ārpuses apsegts ar foliju.